Optimalizujte náklady s Trans.eu

isuzu f

isuzu fProvozovatel internetové dopravní databáze Trans.eu právě zveřejnil nejnovější verzi svého programu Trans 4.0. Už teď mohou uživatelé databáze  používat  mj. systém TransMap – kompletní modul map Evropy, který zobrazuje omezení pro nákladní auta, PSČ jednotlivých oblastí a kalkulačku dopravních poplatků. TransMap umožňuje také vyhledání všech nákladů na určené trase.

Trans.eu je internetová dopravní databanka, jejíž uživatelé jsou téměř v každé zeměpisné šířce na území Evropy. Pomocí databáze si dopravní, logistické a speditérské společnosti mohou najít vytížení z jakéhokoliv místa na evropském kontinentu, volné kapacity a zpětné náklady na zpáteční cestu pro svá vozidla, což snižuje počet prázdných kilometrů pro nákladní vozidla,  tak samozřejmě i náklady společnosti.

Poprvé se v novém Transu objevily kompletní mapy Evropy, pomocí kterých mohou dopravci přesně naplánovat trasu pro svá auta, a přitom vzít v úvahu takové informace jako omezení nebo objížďky. Mapy umožňují také vypočítat náklady na přepravu zboží.

Mapy v Trans 4.0 umožňují mimo jiné najít náklad v cílovém bodě nebo kdekoli na trase. Když dopravce plánuje trasu, má ihned informaci o tom, jestli v cílovém bodě případně někde na trase najde pro své vozy náklad.

Mezi další klíčové funkce databáze patří evidence pohledávek, systém hodnocení a komentářů, archiv chatování a přístup k dopravnímu fóru. S těmito funkcemi se uživatelé mohli setkat už dříve.

Trans.eu je přední evropská internetová platforma, která spojuje dopravce, speditéry, výrobní a obchodní firmy, které mají svůj vozový park nebo plánují přepravu svých nákladů. Každodenně se v databázi objevuje přes 100 tisíc nových nabídek nákladů pro přepravu a volných nákladních vozidel. Mezi zákazníky databáze jsou globální logistické společnosti (DSV, DHL Express, Raben, DB Schenker, Dachser, Rhenus Logistics), malí a střední dopravci, a rovněž výrobní společnosti (KGHM, Libet, Nestle Waters a další).