Více než navigace…

navigace gps

navigace gpsČeská firma MapFactor, vyvíjející GPS navigace a systémy sledování pohybu vozidel, osob a zboží, přináší na trh řadu produktů, které se mohou stát vaším pomocníkem při zefektivňování a minimalizaci nákladů při řízení dopravy ve vaší firmě. Produkty MapFactoru jsou určeny jak pro jednotlivé koncové zákazníky, tak i pro profesionální řidiče a velké spediční firmy, které si přejí mít svou flotilu neustále pod kontrolou.

Nabídka společnosti obsahuje navigaci Actis 7 a sledovací zařízení VTU 10, které lze pořídit samostatně, nebo integrovat do jednoho komplexního systému s možností bezplatné komunikace s řidičem kdekoliv po celé Evropě.

VTU 10 je sledovací zařízení s cenově výhodným provozem po celé Evropě. Je nabízeno v několika balíčcích: krátkodobý pronájem, smlouva za zvýhodněnou cenu, vlastní koupě nebo předplacení kompletního řešení na 3 roky. U všech variant je samozřejmostí bezplatná online verze řídicího software a software MapExplorer pro instalaci na počítači v kanceláři nebo dispečinku.

Actis 7 je profesionální navigace s velkým displejem pro nákladní vozy s navigačním softwarem Navigator 11. Verze Navigator 11 Truck navíc obsahuje data o průjezdnosti silnic pro kamiony, jako jsou výšky podjezdů, nosnosti mostů, šířky silnic a zákazy průjezdu s nebezpečnými látkami. Pro větší přehlednost a lepší kontrolu nad vozovým parkem je možné přímo do navigace zadávat jména řidičů, účel cesty nebo údaje o tankování, které se zobrazí v elektronické stezce. Ke každé navigaci Actis 7 je poskytována bezplatná aktualizace mapových podkladů po dobu 3 let. Na Actis 7 lze nainstalovat vlastní aplikace a lze ji integrovat do větších telematických systémů.