Průmyslová zóna v Nošovicích naroste o 10 ha

toyota vrobn linka

toyota vrobn linkaSpolečnost CTP koupila pozemek o rozloze 10 ha v Nošovicích na severní Moravě, na kterém plánuje postavit průmyslové budovy a dále je pronajímat. Celková investice do 1. fáze tohoto projektu je odhadována na 25 milionů eur s předpokládaným dokončením v příštím roce.

Pozemek se nachází v těsné blízkosti továren společnosti Hyundai. Developer zde v nadcházejících letech postaví obchodní park, který nabídne pronajímatelné jednotky o velikosti 1 000 m2 a více. V současné době probíhají jednání s několika společnostmi, mezi nimiž jsou i stávající klienti CTP.

„Vzhledem k probíhající výrobě automobilů v Nošovicích jsou ale logicky nové prostory vhodné především pro nájemce z oblasti auto-moto a souvisejících oborů,“ říká Remon Vos, generální ředitel společnosti CTP.

Stavba tohoto projektu navazuje na již realizované investice společnosti v tomto regionu. Developer na severní Moravě provozuje od roku 2004 CTPark Ostrava, který patří mezi nejúspěšnější projekty společnosti. CTPark Ostrava se rozkládá na ploše pokrývající cca 100 ha. Nedávno zde byla dokončena budova pro společnost ABB a od letošního léta tady developer nabízí tzv. CTBoxy, což jsou menší obchodní jednotky o ploše začínající na 450 m2, které jsou vhodné k pronájmu pro drobné podnikatele.