Ford otvírá nové exkluzivní prodejny FordStore

ford_store

ford_storeDo Česka se dostává nový koncept prodejen značky Ford, nabízející nebývalou úroveň prodeje a servisu. První FordStore se otevřel v Ořechu u Prahy, druhý bude ještě během listopadu v Pardubicích a další čtyři se plánují. Návštěva v těchto showroomech by mohla být zážitkem.

 

Dealerství honosící se titulem FordStore by měly zaujmout již na první pohled. Celé budově dominuje obrovské, nepřehlédnutelné logo Ford. Zcela přepracován by také prosvětlený interiér prodejen, který kombinuje bílou s modrou a oranžovou barvou. Showroomy mají oddělené prostory pro jednotlivé skupiny vozů. Odlišeny jsou například vozy kategorie SUV, řada Focus, rodinné automobily, sportovní modely ST nebo Mustang. Informace o vozech lze získat z tabletů připojených na Wi-Fi, které jsou součástí vybavení prodejny.

FordStore přinášejí novou úroveň prodeje. Zákazníci si zde mohou nakonfigurovat a prohlédnout svůj vůz ze všech úhlů na obří obrazovce složené z devíti displejů o úhlopříčce 55 palců, u menších vozů tedy takřka v životní velikosti. Další specialitou je Vignale koutek s koženou sedací soupravou a konferenčním stolkem, jehož deska slouží jako velký dotykový displej, připojený na internet. Pro luxusní verze Vignale je vyhrazeno více prostoru, minimálně 40 metrů čtverečních. Zákazníkům se zde dostane nadstandardní péče vyškoleným Vignale manažerem.

První FordStore se právě otevřel v obci Ořech na kraji Prahy, hned vedle Pražského okruhu. Není to úplně nové prodejní a servisní středisko, ale známá pobočka společnosti Auto Motor Beni, upravená dle nových standardů. Ještě během listopadu přibude další FordStore v Pardubicích. Do konce roku 2016 se počítá se šesti provozovnami FordStore. Zatím je potvrzeno pět partnerů, ke stávajícím se přidají ještě jeden v Praze, Brně a Ostravě. O šestém ještě nebylo rozhodnuto. Všechny showroomy budu vypadat stejně a použijí totožné vybavení i technologie jako dalších 494 evropských dealerství FordStore.

Čtěte také:

Ford nabízí program Garant

Česko lepší než Evropa. Prodeje nových aut rostou.

Vyplatí se koupit nové, nebo ojeté auto do firmy?

{gallery}stories/automobil_ve_firme/ford_store{/gallery}