VW T-Roc odhalen! BOHATÁ FOTOGALERIE

1

Volkswagen už nás s finální podobou svého nového crossoveru nějakou dobu docela slušně napínal. Nyní ukázal T-Roc v celé jeho kráse. Přinášíme bohatou fotogalerii i základní technické údaje.

Žijeme v době SUV a automobilky chrlí jeden takový model za druhým, včetně řady derivátů, mezi které vlastně patří i VW T-Roc. Jde o crossover zaujímající v segmentu postavení pod modelem Tiguan. Jeho základem je, stejně jako u modelů Tiguan a Atlas/Teramont, modulární platforma MQB pro modely s motorem uloženým vpředu napříč. Při obsazení všech pěti sedadel je k dispozici zavazadlový prostor o objemu 445 litrů, pokud se využije výška až k horní hraně opěradel zadních sedadel. Opěradla zadních sedadel jsou dělená v poměru 60:40 a jejich sklopením se objem zavazadlového prostoru zvětší až na 1290 litrů. Rozměry T-Rocu jsou 4230 mm na délku, 1819 mm na šířku a 1573 mm na výšku. Více informací jsme o T-Rocu psali již v nedávném článku, který si můžete přečíst ZDE.
Zajímavostí T-Rocu je jeho mnohem svébytnější design oproti běžné modelové struktuře, který bude patrný i v interiéru. Stejně tak nabídne model T-Roc i velký rozsah výbav a možnost individualizace. Široká plejáda asistenčních systémů je dnes u koncernu již samozřejmostí, a tak je největším překvapením možná fakt, že i tento model dostane možnost pohonu všech kol. Svoji výstavní premiéru si nový model odbude na Frankfurtském autosalonu a na vybrané zahraniční trhy se dostane již koncem tohoto roku. Uvedení na český trh je plánováno na začátek roku 2018.

PROHLÉDNĚTE SI BOHATOU FOTOGALERII ZVEŘEJNĚNÝCH FOTOGRAFIÍ NOVÉHO T-ROCU:

{gallery}stories/automobil_ve_firme/2017_Srpen/T_Roc{/gallery}