EXKLUZIVNÍ NABÍDKA MAGAZÍNU FLOTILA

Využijte limitovanou nabídku magazínu Flotila ve spolupráci se značkou Kia a leasingovou společností Business Lease. Kia Sportage 1.6 GDi ve výbavě Cool za 5480 Kč bez DPH je nejdostupnějším SUV své kategorie na trhu. Vyberte si vlastní dobu nájmu i preferovaný kilometrový náběh. V případě zájmu nás kontaktujte na uvedeném e-mailu a použijte heslo FLOTILA.

Kategorie vozidel SUV zažívá nečekaný rozmach, a to i ve fleetovém provozu. Ve spolupráci se značkou Kia a leasingovou společností Business Lease jsme se proto rozhodli našim čtenářům představit novinku v podobě exkluzivní limitované nabídky, kterou jinde na trhu nenaleznete. Tentokráte jsme se rozhodli pro model Kia Sportage, ale příště můžeme vsadit i na další značky a modely. Dejte nám proto prosím vědět, zda-li je tato nabídka pro vás zajímavá, případně jaké modely byste pro vaše potřeby poptávali.
Sportage jsme v naší aktuální nabídce schopni nabídnout dle vašich potřeb, a to v rámci operativního leasingu od 36 do 60ti měsíců s ročním nájezdem 10 až 30 tisíc kilometrů. Na výběr je ze standardních produktů Comfort a Economy společnosti Business Lease. Základní nabídka v ceně 5 480 Kč bez DPH zahrnuje model Kia Sportage s benzinovým motorem 1.6 GDi o výkonu 97 kW ve výbavě Cool, která může nabídnout nejen dvouzónovou automatickou klimatizaci, ale i plnou bezpečnostní výbavu, či tempomat. Cena takového vozu dle standardního ceníku začíná na hranici 442 132 Kč bez DPH.
Pokud by vám více vyhovoval produkt kalkulovaný na 48 měsíců a náběh 20 000 km/rok, činí cena takové nabídky 5 835 Kč bez DPH. K dispozici jsou ale i další varianty, které zcela pokryjí vaše potřeby. V případě poptávky či zájmu nás stačí kontaktovat na uvedené e-mailové adrese , nebo na . Do předmětu zprávy stačí uvést heslo Flotila.