Citroën vymyslel brýle proti nevolnosti v autě

Nevolnost při cestování v autě trápí každý rok až 30 milionů Evropanů. Citroën tvrdí, že má řešení – unikátní brýle proti kinetóze.

 

Představuje SEETROËN, první brýle odstraňující nevolnost při cestách. Brýle fungují na jednoduchém principu: prostřednictvím zbarvené kapaliny vytvářejí linii obzoru a řeší tak smyslový diskomfort.
Brýle SEETROËN používají technologii Boarding RingTM, kterou vyvinul francouzský start-up se sídlem v departementu Le Var. Tato patentovaná a testovaná zdravotnická pomůcka má 95% účinnost.  Díky tekutině pohybující se v dutých obroučkách kolem očí v bočním směru (vpravo/vlevo), ale také v předozadním směru brýle vytvářejí linii obzoru a odstraňují tak smyslový diskomfort způsobující nevolnost.
Jak to funguje?
•    Nasaďte si brýle okamžitě, jakmile se objeví první příznaky nevolnosti.
•    Po 10–12 minutách brýle umožní mozku sesynchronizovat se s pohybem, který vnímá vnitřní ucho, zatímco oči se soustředí na nehybný předmět, jako je telefon nebo kniha.
•    Brýle sejměte a vychutnejte si zbytek cesty.

Brýle jsou vhodné pro dospělé a děti od 10 let (po dokončení růstu vnitřního ucha). Mohou se používat na vlastních brýlích. Prodávat se budou za 99 eur.