Přichází nová generace Range Roveru Evoque

1

Už příští týden bude oficiálně představena nová generace prémiového crossoveru Evoque. Světová premiéra proběhne 22. listopadu v Londýně, kde je v náznaku možné novou generaci pozorovat už nyní. Příliš informací přesto dostupných není. Jak bude novinka vypadat?

Range Rover Evoque ve své první generaci patřil k jedněm vůbec z nejpříjemnějších překvapení našich testů. Na oko poměrně malý crossover je uvnitř až nečekaně prostorný a nabízí skvělé jízdní vlastnosti. Na trhu už je ale dlouhých osm let, a tak je příchod nové generace nasnadě.
Ta se světové premiéry dočká již příští týden a jak se stalo u řady automobilek dobrým zvykem, odhalení budou moct fanoušci značky sledovat v přímém přenosu hned na několika internetových kanálech. Na londýnskou premiéru nástupce už nyní lákají drátěné modely vozu rozmístěné po celé britské metropoli. Jak je z nich patrné, žádných revolučních změn se u nové generace patrně nedočkáme. Typická silueta vozu zůstává nezměněna. Novinek by ale nemělo být pomálu, vždyť jde o prodejně stále velice úspěšný model a důležitou řadu, která stála na počátku nové éry značky Land Rover.

ČTĚTE TAKÉ:

Range Rover nestíhá vyrábět Evoque
Range Rover dostane konkurenci – od Lexusu
Test Range Rover Velar D300: Předražený majstrštyk
Výjimečné setkání – Jak obstojí model z roku 1953 současnému Velaru?