Citroen C-Zero nyní dostupnější, pořád ale dost drahý

citroen_c_zero

citroen_c_zeroSpolečnost Citroën Česká republika, která loni uvedla na tuzemský automobilový trh elektromobil Citroën C-Zéro, se rozhodla upravit jeho ceny. Nyní se tato nová technologie ekologické mobility stane jak pro firmy tak i soukromníky dostupnější. Nově jsou v nabídce dvě úrovně výbavy za cenu 551 800 Kč bez DPH  nebo 592 800 Kč bez DPH. Tyto ceny se týkají vozů vyrobených od dubna 2012.

Citroën C-Zéro si v ČR pořídilo již několik významných českých firmem, jako např. PRE, LeasPlan, RWE, Siemens, ABB, Magistrát hl.m.Prahy, Praha 5 a další. Mezi jeho majiteli jsou ale i soukromé osoby. Celkem bylo v ČR loni prodáno 13 těchto elektromobilů.

Citroën C-Zéro, který je na trhu od září 2010, splňuje potřeby mnoha podniků, které se snaží aktivně přistupovat k otázce trvale udržitelného rozvoje a hledají mobilní řešení šetrná k životnímu prostředí. Vůz Citroën C-Zéro tyto požadavky bezesporu splňuje.  Jde o vůz se 100 % elektrickým pohonem, který byl zkoncipován tak, aby usnadnil pohyb po městě. Nabízí čtyři místa a výbavu na úrovni standardu svého segmentu, rychle se nabíjí a jeho dojezd 150 km stačí na pokrytí každodenních cest.