Nový Captur startuje na 314 900 Kč

V červnu letošního roku přijde na český trh faceliftovaný Renault Captur, už známe jeho ceny. Ty začínají na částce 314 900 Kč za verzi Energy TCe 90 koní.

 

Captur se designově přiblížil svému většímu sourozenci, modelu Kadjar. Maska chladiče byla upravena, aby se více přiblížila dalším crossoverům značky Renault, a byla doplněna o výraznou chromovanou lištu. V předním i zadním nárazníku je integrován nový outdoorový spoiler. V předním nárazníku jsou integrována LED světla pro denní svícení ve tvaru písmene C, která se stala poznávacím znamením světelného podpisu značky.
V nabídce se objeví i několik nových laků karoserie – oranžová Atacama, modrá Ocean a černá Améthyste. Nová je také možnost střechy v barvě šedá Platine. I v interiéru přibyly nové barevné kombinace.
Již od vstupní úrovně výbavy je Captur kompletně připojený díky nové verzi R&Go, jednoduchého, inteligentního systému značky Renault, který zákazníkův smartphone po instalaci do univerzálního držáku přemění v připojený tablet. Prostřední výbavové stupně jsou vybaveny komplexním multimediálním systémem Media Nav Evolution. Obsahuje následující funkce: navigace s dopravními informacemi, Bluetooth, audiostreaming ze smartphonu uživatele a také zobrazení zpětné kamery pro couvání plus funkci Driving Eco2 za účelem optimalizace spotřeby paliva. Vrcholem je pak systém  R-LINK Evolution s dotykovou obrazovkou o úhlopříčce sedm palců.
Auto je také poprvé vybaveno systémem sledování mrtvého úhlu, který je dostupný od třetí úrovně. Kromě zadních parkovacích senzorů může být Captur dodán s předními parkovacími senzory a zpětnou kamerou pro couvání. Poslední novinkou – dostupnou pro nejvyšší verze – je automatický parkovací systém Easy Park Assist.