Toyota zvýhodnila pro podnikatele některé modely

Jako podnikatel dostanete teď od Toyoty zajímavé cenové zvýhodnění už při nákupu jednoho auta. Sleva platí v podstatě na všechny modely.

 

Letní akce Toyota Business dny, která potrvá až do konce srpna, je určena pro firmy a podnikatele, ovšem akční nabídka platí už při koupi jednoho vozu. Vztahuje se i na nový model Camry, který se letos vrátil na evropský trh, užitkový Proace, ale také na Corollu, RAV4 nebo Aygo.
Proace Active ve verzi L1 vyjde během Toyota Business dnů na 557 000 Kč bez DPH, Proace Verso Shuttle pak na 658 000 Kč bez DPH. Na oba se vztahuje unikátní prodloužená záruka na pět let nebo do ujetí milionu kilometrů.
Toyota Camry, která se letos vrátila po 15 letech na evropský trh a poprvé je zde uvedena s hybridním pohonem, je s variantou Comfort za cenu 920 000 Kč. S úvěrem Toyota Garant vyjde na 13 063 Kč měsíčně, u operativního leasingu Toyota Rent je pak měsíční splátka 13 074 Kč bez DPH.
Nová Corolla ve verzi Active Business Touring Sports je nyní pro podnikatele za 564 900 Kč s DPH. Verze Active Business Hatchback stojí 539 900 Kč s DPH a třetí verze Sedan vyjde na 549 900 Kč (vše benzínové verze s manuální převodovkou). Zákazníci, kteří preferují SUV, si mohou pořídit pátou generaci modelu RAV4, jehož benzínová verze Active Business je k dispozici za 749 900 Kč s DPH.

Čtěte také: Škoda Kodiaq jako pick-up! Bohužel jen učňovský projekt

I během Business dnů pokračuje časově omezená nabídka na modely Classic, což znamená, že firmy nebo podnikatelé si mohou pořídit benzínový Auris Classic Touring Sports s manuální převodovkou za 399 900 Kč s DPH nebo Corollu Classic za 389 900 Kč s DPH.
Kromě standardní nabídky jsou pro podnikatele připraveny i individuální akční podmínky, které platí již při koupi jednoho vozu. Nadto firemní zákazníci získají i výhodné financování s produkty Rent, Rent Plus nebo Garant, které nabízejí zvýhodněnou úrokovou sazbu 3,99 % a také pojištění.