Česká pošta převzala tisíc Peugeotů, upravovaly se tři měsíce

Česká pošta, auto

Nejnovějším přírůstkem do flotily s logem Česká pošta je tisícovka Peugeotů. Všechny prošly speciální sadou úprav, které měla na starosti kolínská firma GEFCO.

GEFCO již po čtvrté v řadě zajistilo v rámci postprodukčních operací úpravu flotily vozů pro českého poskytovatele listovních a balíkových služeb. Celkem 1089 vozů typu Peugeot Boxer, Peugeot Partner a Peugeot Rifter bylo přepraveno do kolínské pobočky GEFCO přímo z výrobních závodů producenta v několika zemích, upraveno a následně dodáno do 12 dep zákazníka po celé České republice dle stanoveného harmonogramu v průběhu pouhých 3 měsíců.

Volkswagen, Phaeton, auto, limuzína, Kabaň
Čtete také

Volkswagen Phaeton D2: Vlajková loď, která se nevyráběla

Volkswagen sice znamená v překladu lidový vůz, limuzína Volkswagen Phaeton byla ale naopak vrcholem luxusu. Vyráběla se od roku 2002 do…

„Opakované zakázky tak velkého rozměru potvrzují nejen kvalitu naší práce, ale i schopnost jít až na hranice možností a i v dnešní době zajistit velmi rychle úpravu i distribuci aut do cílových destinací přesně dle požadavků klienta,“ komentuje zakázku Miloš Mrázek, ředitel logistiky hotových vozů pro Českou republiku a Slovensko, a dodává, že šlo o největší fleetovou zakázku v celé historii společnosti GEFCO v České republice. Pro zajištění logistiky z výrobních podniků i následně do dep koncového klienta byla využita ekologická železniční přeprava vozidel v kombinaci se silniční dopravou.

Zakázku pro klienta realizoval tým expertů z kolínské pobočky společnosti. Postprodukční úpravy na míru byly provedeny jak v interiéru, tak i na exteriéru vozidel, konkrétně šlo o:

  • instalaci 12V zásuvky v dosahu řidiče pod trvalým napětím
  • montáž přídavného osvětlení nákladového prostoru umožňujícího čtení textů na zásilkách uvnitř nákladového prostoru
  • montáž zadní parkovací kamery
  • přezutí sezonních pneu
  • montáž protiskluzové podlahy v nákladovém prostoru
  • zabezpečení ochrany nákladového prostoru pomocí kompletního vnitřního obložení
  • montáž vnitřního obložení stěn v nákladovém prostoru
  • polepení vozů brandem poštovního distributora

Zdroj: GEFCO