Slavia pojišťovna upravila své povinné ručení – je spravedlné pro všechny řidiče

pojisteni

pojisteniNové povinné ručení, které je spravedlivé pro každého řidiče, nabízí od 1. července 2014 Slavia pojišťovna. Součástí produktu, který ocení především ukáznění motoristé, je upravený model pro výpočet pojistného.

Přepracovaný sazebník oproti minulosti více zohledňuje rizikovost motoristů s ohledem na jejich věk, vyježděné měsíce na ČKP, počet způsobených škod nebo riziko nehody v bydlišti řidiče. Další novinkou je možnost sjednat si autopojištění online pomocí ojedinělé technologie interaktivního poradce. „Snažíme se co nejvíce zvýhodnit odpovědné motoristy a dát jim možnost neplatit za povinné ručení více než je nutné. Nechceme, aby dobří a opatrní řidiči dopláceli na ty nezodpovědné. Snažíme se zvýhodnit i motoristy z méně rizikových regionů nebo řidiče, kteří již mají „své odježděno,“ říká Ladislav Bělina ze Slavia pojišťovny, vedoucí divize autopojištění.

Motoristé si mohou u Slavia pojišťovny dále sjednat na českém trhu ojedinělou kombinaci povinného ručení a pojištění občanské odpovědnosti. „Tímto naším novým a vyloženě praktickým produktem reagujeme na nový občanský zákoník, který výrazně zvětšuje prostor pro nároky poškozených, ať už někomu způsobíte třeba majetkovou škodu nebo vážnou újmu na zdraví. Řidiči, kteří si u nás sjednají Autopojištění s odpovědností, mají v k dispozici navýšené limity pojistného plnění pro újmu na zdraví i škody na majetku až 100 milionů korun. Nechybí ani asistenční služby,“ prozrazuje Ladislav Bělina ze Slavia pojišťovny.