Arval má nový web pro počítače i mobilní zařízení

arval_web

arval_webJedna z největších leasingových společností na českém trhu spustila nové internetové stránky s kompletně přepracovanou strukturou obsahu. Nový web je co nejvíce přehledný, aby se v něm návštěvníci rychle zorientovali a dobře fungoval jak na počítačích, tak na mobilních telefonech nebo tabletech.

Hlavní stránka klienty rychle a jednoduše navede k informacím, které hledají. Web je rolovací, takže vývojáři nemuseli všechny informace vtěsnat do prostoru obrazovky a k položkám ve hlubší struktuře se návštěvníci nemusejí zdlouhavě proklikávat. To přijde vhod zvláště při prohlížení na chytrých mobilních telefonech a tabletech, s kterými se při vývoji nového webu počítalo. Internetové připojení tuzemských operátorů stále nebývá vždy optimální…

Dominantou hlavní stránky je rozcestník uspořádaný na čtyři oblasti informací, které klienti nejčastěji potřebují. Konkrétně „potřebuji auto“, „potřebuji nastavit fleet“, „potřebuji poradit“ a „potřebuji informaci“. Níže je nabídka rozdělena na čtverce s logicky uspořádanými odkazy na základní informace a produkty, které Arval nabízí. Efektivní nalezení informací nejenže šetří klientům drahocenný čas, doslova záchranou pro ně může být ve stresových situacích, kdy se například stanou účastníky nehody a potřebují rychle vědět, co mají dělat a kam zavolat.

Čtěte také:

Největší leasingovou společností v Evropě je Arval

Operativnímu leasingu se v Česku daří

Mobily umožní správu firemního účtu za palivo

{gallery}stories/automobil_ve_firme/arval_web{/gallery}