MPV není mrtvé. Hyundai Staria je futuristická budoucnost

Společnost Hyundai Motor Company zveřejnila první fotografie nového modelu Hyundai STARIA, mířícího do segmentu víceúčelových vozů MPV.

Modelová řada STARIA je výsledkem úsilí značky Hyundai, která se v souladu se svou vizí „Pokrok pro lidstvo“ hodlá stát lídrem v oblasti budoucí mobility a poskytovatelem chytrých řešení pro mobilitu. Model STARIA je vybaven různými prvky zaměřenými na řidiče, které společně s futuristickými stylistickými detaily poskytují řidiči a spolucestujícím nové zážitky, díky nimž mohou čas v průběhu cestování využívat lépe a produktivněji.

Čtete také

Motory EA 211 i bubnové brzdy. Škoda Auto jde „proti proudu“

I když venku „zuří“ elektromobilita, uvnitř Motorového centra Škoda Auto intenzivně vyvíjejí spalovací motory, manuální převodovky nebo bubnové brzdy. Tady…

Hyundai Staria nabízí pozoruhodně futuristický a tajemný exteriér připomínající vesmírnou loď. Nejvýraznějšími prvky na přídi jsou dlouhé, horizontální světlo pro denní svícení a pod nimi umístěné světlomety. Na motiv vesmírné lodi odkazují také rozměrná panoramatická okna protažená více dolů než obvykle. Toto řešení umocňuje otevřenost interiéru. S ohledem na prémiový komfort a praktičnost byla optimalizována rovněž výška interiéru. Vůz je díky tomu ideální pro podnikání i rodinné využití.

„STARIA je nová modelová řada značky Hyundai v segmentu MPV, která zahájí novou éru mobility,“ řekl SangYup Lee, viceprezident a vedoucí globální designové divize značky Hyundai. „STARIA poskytne zcela nové zážitky a mimořádnou užitnou hodnotu prostřednictvím dosud nevídaných designových prvků.“

Model Hyundai Staria Premium, který bude nabízen na vybraných trzích, posouvá mobilitu na novou úroveň prémiovými prvky výbavy spolu s exkluzivními materiály a povrchovými úpravami, které vytvářejí luxusnější vzhled a atmosféru.