SsangYong Musso Grand: Facelift přinesl hlavně luxusnější interiér

SsangYong Musso Grand, pick-up

Pick-up SsangYong Musso Grand dostal facelift, který se začal prodávat na českém trhu. Změny jsou hlavně na přední masce a v interiéru.

SsangYong Musso Grand facelift je v exteriéru znát hlavně ve verzi Premium. Na první pohled zaujme nová mřížka chladiče, která vozu dodává moderní a dravý vzhled. Ten dále podtrhují full LED světlomety s dynamickými směrovými LED světly. Přechozí verze má xenonové světlomety a LED světla denního svícení. Obě verze – Style a Premium – pak nabízí novou metalickou barvu exteriéru SAND béžová.

Novinky hlavně v interiéru

Model prošel modernizací především v interiéru. Palubní deska je výrazně redesignovaná, nyní působí ještě více luxusním dojmem. Nově nabízí 12,3” obrazovku Smart Audio Multimedia systému, která není zapuštěná do palubní desky, ale vystupuje prostorově nad ní. Mění se také ovládací panel dvouzónové automatické klimatizace, který je nově digitální. Stále je ale ergonomicky propracovaný tak, aby jeho ovládání bylo co nejjednodušší a intuitivní. Další novinkou v interiéru jsou přední i zadní konektory typu USB-C.

Z asistenčních systémů nově přibyl asistent proti rozhoupání přívěsu (TSC) a u verze Premium též adaptivní tempomat. PREMIUM+ paket, kterým lze rozšířit výbavu verze Premium, nově obsahuje 360-stupňovou kameru usnadňující parkování nebo třeba jízdu s vozem ve složitém terénu (u předchozí verze je za příplatek). Kompletní přehled je zde.